TANÁCSOK A KEZDÉSHEZ

TANÁCSOK A KEZDÉSHEZ

A tudatalatti kontroll módszerének segítségével megszabadulhatsz a stressz okozta káros beidegződéseidtől, majd ezek után, új információt juttathatsz be a tudatalattidba. Ennek hatására a tudatalattid képessé válik ellátni legfontosabb feladatát az életed szándékaid szerinti újrateremtését.

A KEZDŐ LÉPÉSEK:

Az alábbiakban szeretnék segítséget adni ahhoz, hogy hogyan kezdd el a tudatalatti kontroll módszerét alkalmazni, azon belül is a kódolást és az agykontrollt.
Nagyon fontos, hogy először csak egy általános stresszcsökkentést kezdj el a kódolás segítségével.

Az első és az egyik legfontosabb tanácsom tehát, hogy semmiképpen se akarj azonnal súlyos problémát megoldani. Mindegy, hogy bizonyára van olyan gondod amitől szeretnél minél hamarabb megszabadulni – hiszen ezért kezdesz hozzá a tudatalatti kontrollhoz – ne ezzel kezdd. A folyamat elején némi türelemre szükséged lesz.
Két dolog miatt fontos ez. Az egyik, hogy a benned lévő mély stressz okozta félelmek – amelyekről tudatosan lehet nem is tudsz – általánosságban csökkenjenek. Ezekkel a régi stresszképekkel terhelten nem tudsz eredményes lenni.

A másik ok pedig, hogy nagyon lényeges, hogy a folyamat elején legyenek egyszerű, kisebb sikerélményeid, azért, hogy megtapasztald, hogy amit csinálsz annak van hatása.
A krónikus stressz szint általános csökkentése és a megerősítő tapasztalatok elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy később a valóban aggasztó, fontos problémákat eredményesen meg tudd oldani. Miután csökkent benned az általános stressz szint kicsit nyugodtabbá váltál, azt követően már másképpen tudsz a világra tekinteni. Ami korábban idegesített az már kevésbé fog érdekelni és azt érzed, hogy jobb kedved van, több az energiád. Addig érdemes végezni ezt az első szakaszt amíg ezek a tapasztalatok meg nem jelennek. Ez lehet egy hét de lehet kevesebb vagy több is.

Mindenesetre ha érzékelsz némi változást akkor biztos lehetsz benne, hogy az a kódolás eredménye lesz.
Ebben a kezdeti stádiumban a kódolás előtt csak annyit fogalmazz meg, hogy csökkenjen benned a stressz okozta félelem, feszültség, idegesség. Törlődjenek a tudatalattidból azok a káros képek, amelyek ezt okozzák. Mind ezek mellett mondd még el azt is, hogy törlődjenek azok a régmúltból vagy a közelmúltból származó téves hiedelmek amelyek megakadályozzák az energia szabad áramlását és felhalmozódását benned. Mondd el, hogy miután törlődnek ezek a rossz beidegződések a tudatalattidból, megszűnik a hatásuk az életedre és így akadálytalanul árad szét benned a szeretet. A szeretet átjárja minden sejtedet, egész lényedet és feltölt energiával.

Fogalmazd meg ezeket a dolgokat egyszerűen, röviden és csak magadban. Semmiképpen se mondd ki a szavakat hangosan.
Hangozhat ez pl. így:
„Kérem, hogy minden ismert és nem ismert negatív kép, téves hiedelem, káros emlék a sejtjeimben, mely félelmet, feszültséget, idegességet okoz bennem törlődjön a tudatalattimból, kerüljön napfényre, szabaduljon fel és gyógyuljon meg azáltal, hogy lényem megtelik szeretettel, fénnyel és élettel. Ennek hatására egész lényemet átjárja a szeretet, szervezetem minden sejtje feltöltődik energiával. A változás hatékonysága legalább százszorosára nő bennem.”

Ezután végezd el a kódolást. Közben nem fontos semmit mondanod csak végigcsinálni a kéztartásokat de jót tesz ha a kódolás megkezdése előtt elmondottakat ismétled.

Ezzel a gyakorlattal két dolgot tudsz elérni. Először megindul a belső félelmeket okozó rossz beidegződések törlődése és ezzel egyidejűleg megindul az energia szabad áramlása és felhalmozódása. A kódolás során ez a két folyamat a szeretet frekvenciája segítségével lép működésbe. Ezért fontos, hogy mindig említsd meg a szeretetet.

A szeretet az ami töröl, a szeretet az ami feltölt, a szeretet az ami átformál.
Ekkor még semmiképpen se vizualizálj semmit, ne akarj megoldani semmit, csak valóban a nyugalom és a megelégedettség érzését próbáld felidézni. Ha mindig kizökkensz és azon veszed észre magadat hogy már megint olyan gondolatok járnak a fejedben amiktől szeretnél végre megszabadulni ne tiltakozz ellenük. Csináld tovább a kéztartásokat és mondd el, hogy azok a káros belső képek amelyek ezeket a gondolatokat okozzák törlődjenek a tudatalattidból. Ne a gondolatokat akard törölni mert azok nem fognak törlődni! A gondolatokat kiváltó okot a stressz okozta belső képeket töröld mert csak ez vezet eredményre. Ezt a kódolással megteheted.

Ha így jársz el máris nagyságrendekkel hatékonyabb leszel mint azokkal a módszerekkel amelyek a gondolatok tudatos törlésével vagy tudatos kicserélésével akarnak – teljesen reménytelenül – eredményt elérni.

A tudatos gondolatok segítségével csak a tudatos gondolkodásodra tudsz hatással lenni a tudatalattira nem. Ahhoz hogy változás induljon meg benned a tudatalattidban kell változást elérned. Ennek az első lépése lesz a kódolás általános első szintje.

Nyugtasson meg az a gondolat, hogy végre egy olyan módszert kezdesz alkalmazni aminek segítségével valóban hatással lehetsz a tudatalattidra és így az életedre.

Ha azt kérdezed, hogy mennyi ideig érdemes ezt a kezdeti általános szintet végezni akkor azt mondom, hogy nem tudom. Úgy gondolom egy hétig mindenképpen indokolt de végezd annyi ideig míg valamilyen váratlan, szokatlan addig nem tapasztalt élményt nem érzel. Ez lehet váratlan jókedv, örömérzés, hirtelen melegség, annak az érzése, hogy tele vagy energiával. Lehet, hogy hirtelen új ötletek jutnak az eszedbe, vagy felbukkan az az érzés, hogy ami eddig aggasztott az most nem is igazán érdekel mert rájöttél, hogy nincs is nagy jelentősége.
Fontos, hogy kezdd el figyelni a belsődből azaz a tudatalattidból érkező jeleket.

Miután ezek a tapasztalatok megérkeznek és valóban kezded jobban érezni magadat ezt követően léphetsz a következő szintre a megerősítő szintre, majd fokozatosan a további szintekre. Ezek után már közelebb kerülsz annak lehetőségéhez, hogy valóban eredményesen kezdd átalakítani az életedet és hozzákezdhess komolyabb problémák megoldásához.

Vissza a blogba