A Tudatalatti Kontroll Tanácsok

A tudatalatti kontroll módszerének segítségével megszabadulhatsz a stressz okozta káros beidegződéseidtől, majd ezek után, új információt juttathatsz be a tudatalattidba. Ennek hatására a tudatalattid képessé válik ellátni legfontosabb feladatát az életed szándékaid szerinti újrateremtését.

A KEZDŐ LÉPÉSEK:

Az alábbiakban szeretnék segítséget adni ahhoz, hogy hogyan kezdd el a tudatalatti kontroll módszerét alkalmazni, azon belül is a kódolást és az agykontrollt.

Nagyon fontos, hogy először csak egy általános stresszcsökkentést kezdj el a kódolás segítségével.

A első és az egyik legfontosabb tanácsom tehát, hogy semmiképpen se akarj azonnal súlyos problémát megoldani. Mindegy, hogy bizonyára van olyan gondod amitől szeretnél minél hamarabb megszabadulni – hiszen ezért kezdesz hozzá a tudatalatti kontrollhoz – ne ezzel kezdd. A folyamat elején némi türelemre szükséged lesz.
Két dolog miatt fontos ez. Az egyik, hogy a benned lévő mély stressz okozta félelmek – amelyekről tudatosan lehet nem is tudsz – általánosságban csökkenjenek. Ezekkel a régi stresszképekkel terhelten nem tudsz eredményes lenni.
A másik ok pedig, hogy nagyon lényeges, hogy a folyamat elején legyenek egyszerű, kisebb sikerélményeid, azért, hogy megtapasztald, hogy amit csinálsz annak van hatása.
A krónikus stressz szint általános csökkentése és a megerősítő tapasztalatok elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy később a valóban aggasztó, fontos problémákat eredményesen meg tudd oldani. Miután csökkent benned az általános stressz szint kicsit nyugodtabbá váltál, azt követően már másképpen tudsz a világra tekinteni. Ami korábban idegesített az már kevésbé fog érdekelni és azt érzed, hogy jobb kedved van, több az energiád. Addig érdemes végezni ezt az első szakaszt amig ezek a tapasztalatok meg nem jelennek. Ez lehet egy hét de lehet kevesebb vagy több is.
Mindenesetre ha érzékelsz némi változást akkor biztos lehetsz benne, hogy az a kódolás eredménye lesz.

Ebben a kezdeti stádiumban a kódolás előtt csak annyit fogalmazz meg, hogy csökkenjen benned a stressz okozta félelem, feszültség, idegesség. Törlődjenek a tudatalattidból azok a káros képek, amelyek ezt okozzák. Mind ezek mellett mondd még el azt is, hogy törlődjenek azok a régmúltból vagy a közelmúltból származó téves hiedelmek amelyek megakadályozzák az energia szabad áramlását és felhalmozódását benned. Mondd el, hogy miután törlődnek ezek a rossz beidegződések a tudatalattidból, megszűnik a hatásuk az életedre és igy akadálytalanul árad szét benned a szeretet. A szeretet átjárja minden sejtedet, egész lényedet és feltölt energiával.
Fogalmazd meg ezeket a dolgokat egyszerűen, röviden és csak magadban. Semmiképpen se mondd ki a szavakat hangosan.
Hangozhat ez pl. így:
„Kérem, hogy minden ismert és nem ismert negatív kép, téves hiedelem, káros emlék a sejtjeimben, mely félelmet, feszültséget, idegességet okoz bennem törlődjön a tudatalattimból, kerüljön napfényre, szabaduljon fel és gyógyuljon meg azáltal, hogy lényem megtelik szeretettel, fénnyel és élettel. Ennek hatására egész lényemet átjárja a szeretet, szervezetem minden sejtje feltöltődik energiával. A változás hatékonysága legalább százszorosára nő bennem.”

Ezután végezd el a kódolást. Közben nem fontos semmit mondanod csak végigcsinálni a kéztartásokat de jót tesz ha a kódolás megkezdése előtt elmondottakat ismétled.
Ezzel a gyakorlattal két dolgot tudsz elérni. Először megindul a belső félelmeket okozó rossz beidegződések törlődése és ezzel egyidejűleg megindul az energia szabad áramlása és felhalmozódása. A kódolás során ez a két folyamat a szeretet frekvenciája segítségével lép működésbe. Ezért fontos, hogy mindig emtítsd meg a szeretetet.

A szeretet az ami töröl, a szeretet az ami feltölt, a szeretet az ami átformál.
Ekkor még semmiképpen se vizualizálj semmit, ne akarj megoldani semmit, csak valóban a nyugalom és a megelégedettség érzését próbáld felidézni. Ha mindig kizökkensz és azon veszed észre magadat hogy már megint olyan gondolatok járnak a fejedben amiktől szeretnél végre megszabadulni ne tiltakozz ellenük. Csináld tovább a kéztartásokat és mondd el, hogy azok a káros belső képek amelyek ezeket a gondolatokat okozzák törlődjenek a tudatalattidból. Ne a gondolatokat akard törölni mert azok nem fognak törlődni! A gondolatokat kiváltó okot a stressz okozta belső képeket töröld mert csak ez vezet eredményre. Ezt a kódolással megteheted.

Ha így jársz el máris nagyságrendekkel hatékonyabb leszel mint azokkal a módszerekkel amelyek a gondolatok tudatos törlésével vagy tudatos kicserélésével akarnak – teljesen reménytelenül – eredményt elérni.
A tudatos gondolatok segítségével csak a tudatos gondolkodásodra tudsz hatással lenni a tudatalattira nem. Ahhoz hogy változás induljon meg benned a tudatalattidban kell változást elérned.
Ennek az első lépése lesz a kódolás általános első szintje.
Nyugtasson meg az a gondolat, hogy végre egy olyan módszert kezdesz alkalmazni aminek segítségével valóban hatással lehetsz a tudatalattidra és így az életedre.
Ha azt kérdezed, hogy mennyi ideig érdemes ezt a kezdeti általános szintet végezni akkor azt mondom, hogy nem tudom. Úgy gondolom egy hétig mindenképpen indokolt de végezd annyi ideig míg valamilyen váratlan, szokatlan addig nem tapasztalt élményt nem érzel. Ez lehet váratlan jókedv, örömérzés, hirtelen melegség, annak az érzése, hogy tele vagy energiával. Lehet, hogy hirtelen új ötletek jutnak az eszedbe, vagy felbukkan az az érzés, hogy ami eddig aggasztott az most nem is igazán érdekel mert rájöttél, hogy nincs is nagy jelentősége.

Fontos, hogy kezdd el figyelni a belsődből azaz a tudatalattidból érkező jeleket.
Miután ezek a tapasztalatok megérkeznek és valóban kezded jobban érezni magadat ezt követően léphetsz a következő szintre a megerősítő szintre, majd fokozatosan a további szintekre. Ezek után már közelebb kerülsz annak lehetőségéhez, hogy valóban eredményesen kezdd átalakítani az életedet és hozzákezdhess komolyabb problémák megoldásához.

A későbbiekben további gyakorlati tanácsokat olvashatsz az alábbi lépésekről is:

A tudatalatti kontroll hat pillére:
1. a tudatalatti megtisztítása,
2. a tudatalatti energetizálása,
3. a tudatalattival való kommunikáció,
4. a tudatalatti és az univerzum kapcsolatának helyreállítása,
5. a tudatalatti gondolatokkal (→képekkel) történő irányítása,
6. a tudatalattival történő teremtés.

Ezek röviden a következőket jelenik.

1. A tudatalatti megtisztítása
Az első lépés a tudatalattiban tárolt káros beidegződések törlése. Mindaddig, amíg a tudatalattidnak a stressz által okozott hatásokkal kell megküzdenie, semmit, de semmit nem tehetsz a változás érdekében. A gyógyító kód alkalmazásával törölheted a stresszképeket, aminek következtében átírod a félelemalapú programodat.

2. A tudatalatti energetizálása
A második lépés az energiával való feltöltődés. Mindaddig, amíg energiahiányban szenvedsz, a legkisebb feladat is megoldhatatlan problémának tűnik. Nincs önbizalmad, nem vagy magabiztos, külső kapaszkodókat keresel, mástól várod a megoldást, a gondjaidért mást okolsz. Ezt az állapotot az energiahiány okozza, amit pedig a stressz vált ki. A stressz hatásainak megszűntével fog helyreállni az immunrendszered megfelelő működése. Az immunrendszer megerősödésével, korlátozott működésének megszűnésével megindul benned az eddig elfojtott belső energia áramlása. Egészséged helyreáll, energikussá válsz.

3. A tudatalattival való kommunikáció
A harmadik lépés a tudatalattihoz vezető ajtó kinyitása. Miután megtisztultál a stressz káros hatásaitól, energikussá és egészségessé váltál, lehetőséged kínálkozik a tudatalattival való kommunikációra. Most is nagyon lényeges, hogy a megfelelő módszert alkalmazd ehhez. Az agy béta-állapotában, azaz éber állapotban a tudatalattidnak nem tudsz üzenetet küldeni. A tudatalatti számára tudatos információt csak alfa-állapotban tudsz eljuttatni. Ekkor tudod megfogalmazni a tudatalattid számára azt a „végső” célt, ami a valódi, „végső” belső célod. Ez lesz az a cél, aminek érdekében a tudatalattid hajlandó lesz veled együttműködni, és ekkor nyílik lehetőséged annak határtalan képességeinek kiaknázására.

4. A tudatalatti és az univerzum kapcsolatának helyreállítása
A negyedik lépés az univerzum energiájával való kapcsolat létrehozása, ami nem jelent mást, mint a szeretet megnyilvánulását benned, a külső célok elengedése utáni stresszmentes, energiával feltöltődött, egészséges és tiszta állapot megteremtését. Ez a feltételek nélküli teljes megbocsátás és kegyelem állapota.

A végső belső célod megtalálásával. a szükséges feladatok nagyrészét immáron elvégezted, a félelemalapú programozottságodat szeretetalapú programozottságra írtad át. A szeretet szétáradása benned az agyad alfa-állapotában azt eredményezi, hogy egyidejűleg létre is jön a kapcsolat a tudatalatti és az egyetemes információk, energia között.

Egy feladatod maradt mostanra és ez nem más mint a külső célok tényleges elengedése. A tudatalattid akkor képes összhangban maradni az univerzum mozgatóenergiáival ha a feltételekhez kötött világban gyökerező külső anyagi célok nem terhelik. Ezt a lépést ezen a szinten tudod megtenni.

A buddhisták ezt úgy neveznék, hogy megvilágosodás, a taoisták szerint ez a tao, a Krisna-tudatú hívők szerint pedig a Felsőlélek jelenléte, a kabbala szerint az unio mystica, a kereszténység szemében a Szentlélek beáramlása. Ez az állapot nem más, mint annak a lehetősége, hogy a saját életedben megvalósíthasd a tudatalattid korlátlan teremtőképességét.

5. A tudatalatti gondolatokkal (→képekkel) történő irányítása
Az ötödik lépés a tudatalattiban tárolt információk átírása. Az alfa-állapot elérését követően a tudatos gondolataid eljutnak a tudatalattidba, és ha az már mentes a stressz által kiváltott régi beidegződésektől, akkor ezek a gondolatok képesek változást előidézni. Ehhez az kell, hogy a gondolatok képek formájában legyenek „megfogalmazva”. A gondolatok ebben az esetben a vizualizáció során hatással tudnak lenni a tudatalattidra. A vizualizáció segítségével lehetőséged lesz új programot elindítani a régi helyett.
Ebben az állapotban már képes leszel a tudatalattid teremtőképességét a gyakorlatban is hasznosítani.

6. A tudatalattival történő teremtés
A hatodik lépés maga a teremtés folyamata. A tudatalatti kontroll módszerének köszönhetően a gondolataid irányításával a szándékaid megvalósulnak. A szellemi világba átemelt életedben a tudatalattid a rendelkezésére álló végtelen energia mint szeretet felhasználásával átformálja az életedet. Képessé váltál a sorsod tudatos irányítására.

A lépések egymásra épülnek. Mindegyik csak akkor működik, ha az előtte lévő összes lépést elvégezted. Ha például nem valósítottad meg az első lépést, és nem törölted a tudatalattid stresszinformációit, már az alfa-szintre jutással is gondjaid lesznek, mert a tudatalattidban lévő feszültség miatt az újabb és újabb gondolataid, félelmeid kibillentenek az alfa-állapotból. De ugyanígy a vizualizáció sem éri el a célját, mert egyrészről nem is tudsz huzamosabb ideig alfa-állapotban maradni, másrészt pedig a rögzült stresszinformációk nem engedik átíródni a régi programot, hiába küldted azt el a megfelelő vizualizációs technikával, és így tovább. Számtalan példát lehetne hozni arra, hogy melyik hiányzó feltétel miatt nem leszel eredményes, még akkor sem, ha jó technikát alkalmazol.


Ezek a módszerek tehát ugyan alkalmasak arra, hogy hatással legyenek a tudatalattidra, de a sorrendet is be kell tartanod.
Mivel a tudatalatti a védett információk miatt nehezen programozható át, így egy komplex folyamatot kell végigcsinálnod.


Ehhez viszont türelem kell. Ezért kezdünk a tisztítással, mert míg ez nem történik meg, még türelmet sem tudsz gyakorolni. Azt szeretném tudatosítani, hogy egy olyan módszer lesz a kezedben, amelynek köszönhetően érdemi változást érhetsz el életed minden területén.


Az eddigiekhez képest egy minőségileg teljesen más szisztémát alkalmazhatsz.
Akármennyire kitartóan is próbálkoztál ezidáig, a tudatalatti szerepét figyelmen kívül hagyó módszerekkel tényleges hatást – nagy valószínűséggel – nem tudtál kifejteni.
A tudatalatti kontroll lépéseiről  “A tudatalattid határtalan ereje – a tudatalatti kontroll” című könyvemben részletesebben is olvashatsz.